Радина

Радина Сундари Дян
Сундари Дян е име, дадено й от нейния духовен учител. Радина е създател на Rhythm Space – градското пространство за медитации и на танцово-медитативната практика „Отвъд Ограниченията“- практика за среща със себе си чрез лечебната сила на танца и движението. Ако може да се говори за цел на тази практика, то тя е да помогне на човек да преживее директно истинската си природа.

Радина е била шампион на България по латиноамерикански танци. Танцува и преподава танци повече от 20 години. Майка е на две момчета и обича като майка едно момиче. Работила е в сферата на рекламата и инспирейшън маркетинга. Изявява се като художник по костюмите на рекламни и PR събития, на телевизионни реклами и дори на един филм. Последното занимание рязко обръща живота й в съвсем друга посока. Отпътува за Ню Йорк, където посещава танцови практики по метода на Габриелe Рот и се влюбва в свободното танцуване.

Обича да се връща в Индия, обича живота в ашрама, Ошо медитациите, свободата да пътува сама и вълнението от срещите с хората по пътя.