Георги Миленчев

Георги Миленчев е финансист, мастър нетуъркър, преподавател и сериен предприемач.

Неговата страст са създаването на нови конктакти, обучението на хора и подпомагането на социални каузи.

Гордее се, че въпреки придобитите образование, квалификация и опит в сферата на финансите, хората не го възприемат като типичния “скучен счетоводител”. Най-силните му качества са организационните му умения и умението да създава приятели. Увлича се по личностно развитие и стратегическо управление на бизнес. Философията на живота му е “Дръж се естествено и се забавлявай”.

Георги е любител и последовател на семинарите Инсайт, и като такъв той отделя специално внимание на личностното развитие и самоусъвършенстване на хората. Преминал е всички 4-нива като особено е горд, че е успял да отдели цели 29 последователни дни за 4-тата част през юни 2013г. Освен семинари Инсайт Георги е преминал през множество други обучения за комуникационни умения, управление на времето, продуктивност, делегиране, професионални курсове за преподаватели. Изобщо няма да споменаваме професионалните обучения от финансовата му кариера. Георги не спира обаче и до тук. В момента Георги учи за професионален коуч в първата българска програма по коучинг на на Intunity Coaches.

Георги е дипломиран експерт-счетоводител от Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители във Великобритания (ACCA). Работил е като финансов одитор за KPMG, бил е финансов консултант по сделки с предприятия в EY. Кариерата му също така преминава през преподавателски опит в професионална обучителна организация №1 в Европа – BPP Professional Education. След това заема позицията на финансов мениджър в bTV Медиа Груп.

Георги стартира Sofia Business Community, което по-късно прераства в Клуб на успешните хора – Business and Networking Club, което се превръща в негова кауза и от тогава той е отдаден на това да помага на хората и бизнесите да създават нови успешни партньорства.

Междувременно развива и продава няколко интернет сайта като най-големия от тях е Tuning.bg. Други негови проекти са: Sabitie.bg, Carshop.bg, Slon.bg, Celuvka.bg. Той ще се включи като основен лектор в Академията, за да покаже на участниците как с 2 (два) лева можеш да си купиш BMW, а с 4 (четири) лева да постигнеш всичко, което което желаеш в живота си.

Георги е доброволец към семинари Инсайт и Зелени балкани. Подпомагал е много каузи за социално слаби и хора в неравностойно положение. Организатор е на празника за личностно развитие и здравословен начин на живот – “Опознай се”.