Hi!Achievers в репортаж на БНТ

За своята мисия “Super Achievers” децата от академията през 2014 година, избраха да направят света по-добро място, като подаряваха усмивки на всички които срещаха по пътя си, през целия ден. Кулминацията на тази инициатива завърши пред Народния Театър “Иван Вазов” от където те отправиха своето послание за повече добронамереност и позитивизъм в отношението към всички хора. БНТ подкрепи инциативата като изпрати посланието до всички зрители на националаната телевизия:

Хартиени усмивки раздаваха по столичния булевард “Витоша” усмихнати деца на батковци и каки, на млади и стари. Целта на флашмоба е да направи света едно по-добро място за живеене, споделят авторите на идеята, която се зародила спонтанно.

Реализираха я 30 деца, провокирани от намръщените хора по улиците. Затова изработили хартиени усмивки и лепенки за мобилни телефони. Получиха ги безплатно случайни минувачи, при едно условие – да отвърнат с широка усмивка. Шествието на усмивката започна от НДК и продължи по централните столични булеварди. Основното послание на децата беше, че доброто ражда добро, затова очакваха постъпката им да запали и други в акцията: “Дари усмивка”.

Източник: BNT