За участие

Участието в Академията за СУПЕР ПОСТИЖЕНИЯ за тийнейджъри от 13 до 18-годишна възраст става по следния начин:

1. Заявявате участие през уебсайта като попълвате всички необходими полета.

2. Организаторите на Академията се свързват с всеки един от желаещите да участват. Провежда се лична среща заедно с родителите и се разясняват условията за участие и ангажимента, който поема всеки от участниците.

3. Попълва се декларация от родителите на участника за това, че те са запознати и съгласни с неговото/нейното участие.

4. Заплаща се таксата за участие в размер на 340 лв. с плащане през този линк: https://sabitie.bg/event/kursove-i-obucheniya/Dtska-Akadmiya-za-Visoki-Postizhniya-HiAchievers.157

 

Какво е включено в таксата за участие?

1. Храна и напитки – предвидени са 3 хранения по време на часовете на Академията. Едно основно хранене – обяд, закуска и вечеря. Плодове и вода през целия ден.

2. Материали – всички необходими материали за участие в академията са предвидени в таксата и не е необходимо участниците да си носят такива.

3. Наем на зала

4. Нощувки – в таксата сa включени 8 нощувки в Хотел Арена Самоков по време на дните на Академията.

 

Какво не е включено в таксата за участие?

1. Транспорт до мястото на провеждане – всеки участник трябва сам да осигури транспорта от и до мястото на провеждането на Академията: Хотел Арена Самоков, гр. Самоков (вижте на google maps).

2. Застраховки – всеки от участниците е длъжен сам да си осигури застраховка в случай, че сметне за необходимо

3. Дрехи и обувки – Препоръчваме всеки от участниците да си осигури необходимите дрехи и обувки за участие. Всеки ден участниците ще се нуждаят от 2 чифта дрехи – един спортен екип и маратонки и един екип за провеждане на занятията.